Typominima: Noua tema de WordPress gratuita

Daca urmariti acest blog, ati observat deja schimbarea de aspect ce a avut loc in ultimele saptamani. Schimbarea a fost o metoda de a testa intr-un mediu live noua tema pe care ieri am lansat-o prin intermediul Blogsessive: Typominima.

Typominima este o tema de WordPress cu un design minimalist, bazat in principal de utilizarea armonioasa a font-urilor (typography). O puteti vedea in actiune chiar acum cand cititi acest post in browser, sau pe instalarea demo disponibila la adresa: http://typominima.blogsessive.com unde veti gasi mai multe informatii, precum si link-ul de download.

Pentru cei ce doresc sa o personalizeze, o pot face prin intermediul panoului de control care ofera acces la o serie de facilitati de personalizare, limitate astfel incat sa se pastreze aspectul generic curat si elegant al temei:

Panoul de control al Typominima

Spor la blogging intr-un mediu placut cu Typominima!

Proiect nou QBKL Media: Telkom Annual Results 2009

WordPress continua sa ma uimeasca, dupa atatia ani. Ieri dimineata, partenerii nostri de la Investoreports ne-au intrebat daca-i putem ajuta cu un proiect de maxima urgenta. Cat de mare era urgenta? Ei bine, astazi dimineata la 7:30 AM trebuia sa fie online. Deadline-ul era extrem de strans, insa fiind o fire competitiva nu am putut refuza. Asadar, proiectul inceput la ora 11:00 AM a fost finalizat la ora 01:00 in noapte. Rezultatul:

Telkom

Proiect nou QBKL Media: African Bank Investments Ltd. Interim Results 2009

Partneriatul pe care incheiat recent intre QBKL Media si Investoreports, (Johannesburg, Africa de Sud) s-a concretizat intr-un prim proiect lansat in aceasta dimineata, pentru grupul financiar African Bank Investments Limited, proiect ce consta intr-un mini-site corporate ce face publice rezultatele activitatii grupului la jumatatea anului 2009.

Importanta calitatii comunicarii dintre agentie si client se face remarcata prin timpul de executie al proiectului, de numai 2 zile si jumatate de la primirea brief-urilor pana la publicarea website-ului. Drept dovada, un client educat poate nu numai sa ofere feedback rapid ci si extrem de util.

Ca CMS, WordPress s-a dovedit inca o data a fi o unealta pe care te poti baza.

ABIL Interim Results 2009

Link catre versiunea live

Corporate blogging – Ghid concentrat natural 100% [eBook]

In urma prezentarii pe care am sustinut-o in martie la PR Forum ca blogger si asociat QBKL Media, am decis alaturi de Cristian Manafu sa ofer celor ce au participat la training, prezentarea mea sub forma unui eBook gratuit care sa dezvolte putin discutia din timpul sesiunii.

Astfel, cateva zile productive mai tarziu a luat nastere eBook-ul “Corporate Blogging – Ghid concentrat natural 100%“.

Intrucat ar fi pacat ca acest ghid sa nu ajunga la toti cei ce au nevoie de el, am decis sa-l public si aici. Asa cum se observa din titlu, acest ghid este dedicat celor ce urmeaza sa creeze si administreze un blog de companie, si este menit sa ii indrepte in directia corecta oferindu-le informatiile de baza pe care ar trebui sa le asimileze si sa le aplice in viitorul lor de bloggeri.

Ghidul poate fi util si celor ce vor sa isi lanseze un blog personal, intrucat multe dintre sfaturile si uneltele incluse in acest ghid ii privesc si pe ei.

Ce contine ghidul?

Urmatorul screenshot al copertei si cuprinsului va ofera suficiente informatii asupra continutului celor 20 de pagini in format PDF ale eBook-ului “Corporate Blogging – Ghid concentrat natural 100%“:

Alex Cristache - Corporate Blogging PDF eBook

Descarca GRATUIT ghidul

Ghidul este disponibil gratuit si poate fi descarcat de la link-ul urmator:
Corporate Blogging – Ghid concentrat natural 100% [PDF eBook]
Click dreapta -> ‘Save link as…’ sau ‘Save target as…’

Daca aveti sugestii pentru imbunatatirea acestui eBook intr-o editie urmatoare, le astept cu interes in sectiunea de comentarii.

Ajuta la popularizarea ghidului!

De asemenea, daca gasiti util acest eBook, v-as fi recunoscator daca ati ajuta la promovarea lui prin metodele de care dispuneti: chat, blog, Twitter…

Va multumesc si… spor la blogging!

Poza de pe coperta este realizata de Larissa Kanno