Corporate blogging – Ghid concentrat natural 100% [eBook]

In urma prezentarii pe care am sustinut-o in martie la PR Forum ca blogger si asociat QBKL Media, am decis alaturi de Cristian Manafu sa ofer celor ce au participat la training, prezentarea mea sub forma unui eBook gratuit care sa dezvolte putin discutia din timpul sesiunii.

Astfel, cateva zile productive mai tarziu a luat nastere eBook-ul “Corporate Blogging – Ghid concentrat natural 100%“.

Intrucat ar fi pacat ca acest ghid sa nu ajunga la toti cei ce au nevoie de el, am decis sa-l public si aici. Asa cum se observa din titlu, acest ghid este dedicat celor ce urmeaza sa creeze si administreze un blog de companie, si este menit sa ii indrepte in directia corecta oferindu-le informatiile de baza pe care ar trebui sa le asimileze si sa le aplice in viitorul lor de bloggeri.

Ghidul poate fi util si celor ce vor sa isi lanseze un blog personal, intrucat multe dintre sfaturile si uneltele incluse in acest ghid ii privesc si pe ei.

Ce contine ghidul?

Urmatorul screenshot al copertei si cuprinsului va ofera suficiente informatii asupra continutului celor 20 de pagini in format PDF ale eBook-ului “Corporate Blogging – Ghid concentrat natural 100%“:

Alex Cristache - Corporate Blogging PDF eBook

Descarca GRATUIT ghidul

Ghidul este disponibil gratuit si poate fi descarcat de la link-ul urmator:
Corporate Blogging – Ghid concentrat natural 100% [PDF eBook]
Click dreapta -> ‘Save link as…’ sau ‘Save target as…’

Daca aveti sugestii pentru imbunatatirea acestui eBook intr-o editie urmatoare, le astept cu interes in sectiunea de comentarii.

Ajuta la popularizarea ghidului!

De asemenea, daca gasiti util acest eBook, v-as fi recunoscator daca ati ajuta la promovarea lui prin metodele de care dispuneti: chat, blog, Twitter…

Va multumesc si… spor la blogging!

Poza de pe coperta este realizata de Larissa Kanno