Inapoi acasa

A trecut ceva vreme de cand nu am mai publicat vreun blog in limba romana. Vechiul blog trebuia sa fie parte dintr-un proiect mai amplu ce a fost dat uitarii, din pacate, de catre cei ce trebuiau sa ii fie promotori.

Intre timp am scris si continui sa scriu pe Blogsessive si sa-mi aplic cunostintele de design si WordPress in cadru micului studio QBKL Media, pe care l-am format alaturi de bunul meu prieten Adi Rafail.

Why the sudden change of heart?

De ce revin la blog-ul in limba romana? Pentru ca acum consider ca este momentul sa fac pasul acesta. Dupa o perioada semnificative de timp, cred ca in sfarsit blogging-ul in .RO incepe sa se indrepte in directia corecta, iar publicul cititor devine din ce in ce mai selectiv cu autorii de blog-uri.

Apar din ce in ce mai multe blog-uri de nisa care reusesc sa acopere cu succes arii importante de interes. Companiile descopera blogging-ul si puterea impresionanta de comunicare si branding ce se ascunde in spatele lui.

Si cum noi romanii avem o vorba favorita in vocabular – mai bine mai tarziu decat niciodata – blogging-ul incepe sa se bucure de atentia meritata.

Asadar cititorule, iti multumesc ca esti aici, acum, si parcurgi randurile acestea. Te asigur ca revenirea te va surprinde placut! Aboneaza-te la feed si arunca o privire si la link-urile din blogroll. Sunt blog-uri ce merita toata atentia ta.