Opera Mini 5.1, un browser extrem de decent

In cautarea plina de peripetii a unui nou telefon mobil am fost nevoit sa apelez din nou la instalarea Opera Mini 4.x de pe telefonul Nokia e71. La pornirea aplicatii sunt indrumat sa instalez noua versiune: Opera Mini 5.1. Odata instalat, noul browser ma uimeste de-a dreptul. Un aspect nou, extrem de ingrijit si cu mult bun gust estetic, un browser functional si rapid, ceea ce mi se parea improbabil pentru un telefon pe Symbian. Acum am acces rapid la history, bookmarks, feed-uri RSS, cele mai accesate pagini si multe alte functionalitati extrem de utile.

Din pacate, singurul impediment in folosirea Opera Mini nu este browser-ul ci lipsa unor versiuni coerente si functionale pentru telefoanele mobile ale celor mai importante site-uri mioritice, in speta Emag.ro care este de-a dreptul un calvar pentru browsing mobile.

Daca nu sunteti posesori de iPhone sau Android unde aveti alternative viabile, va recomand cu draga inima Opera Mini pe care-l consider de departe cea mai buna optiune pentru Symbian OS.